[Testimoni] Kanser Paru-paru Dan Kesan Kimoterapi Pulih Dengan Vivix

Assalamualaikum

Kanser adalah satu penyakit yang amat digeruni. Bila doktor sahkan seseorang itu penghidap kanser, tiada lain yang terbayang difikiran hanyalah tempoh berapa lama lagi yang tinggal untuk meneruskan kehidupan. Namun, anda pasti tau akan bidalan Melayu “berpantang maut sebelum ajal” kan?

Begitulah yang terjadi kepada saudara Law Chu Hian. Beliau pernah satu ketika dahulu terkenal sebagai pembaca berita Edisi Siasat NTV7. Kini beliau telah lama berhenti berkhidmat di NTV7 setelah berlaku sesuatu terhadap diri beliau.

Law ChuHian telah disahkan menghidap kanser paru-paru 12 tahun yang lalu. Namun, beliau tidak berputus asa untuk meneruskan kehidupan dengan sihat. Beliau telah mengamalkan Vitamin Shaklee sebagai makanan tambahan dalam melawan penyakit ini.

Mari kita lihat perkongsian dari beliau:

Saya bertemu dengan Shaklee selepas satu tahun kemoterapi saya. Ya, saya seorang yang penghidap kanser yang masih hidup. Pada awal Disember 2013, saya telah didiagnosis dengan tumor paru-paru, dan untuk lebih tepat, Germa-sel Tumor. Berita itu datang sebagai tamparan yang dahsyat kepada semua aspek dalam hidup saya kerana saya tidak pernah jangka yang saya akan didiagnosis sebagai pesakit kanser. Bahagian yang paling mencabar untuk menjadi seorang pesakit kanser adalah rawatan itu sendiri. Saya telah melalui rejim kemoterapi selama 3 bulan. Percayalah, ia adalah neraka! Mimpi ngeri yang paling teruk ialah muntah itu sendiri. Apa sahaja pergi ke perut saya, saya akan muntah dalam masa yang singkat, dan trauma itu berakhir dengan muntah darah

Sejak itu, saya menjadi vegetarian tulen, yang bermaksud dalam diet saya tiada daging, tiada telur, tiada susu, tiada bawang putih (kecuali Garlic Complex Shaklee), dan tidak ada bawang. Sebelum saya bertemu dengan Shaklee, saya benar-benar tidak bertenaga dan lesu, dan semua orang menasihati saya supaya tidak menjadi vegetarian, tetapi dari pembacaan saya dan pengalaman peribadi saya dengan pesakit, saya menyedari menjadi vegetarian adalah terbaik untuk kesihatan saya tidak begitu memuaskan

Segala-galanya berubah selepas Shaklee datang ke dalam hidup saya pada Julai tahun ini. Bukti terbaik adalah keputusan pemeriksaan perubatan saya baru-baru ini. Saya mengambil Shaklee selama kira-kira 4 bulan, saya pergi untuk temujanji setiap 6 bulan sekali untuk pemeriksaan perubatan. Saya sangat gembira apabila mengetahui bahawa “kad laporan” saya SEMPURNA! Orang sentiasa bertanya kepada saya, “Apakah produk Shaklee yang anda ambil?” Dan jawapan saya sentiasa “Semua!” Memang betul. SEGALANYA kerana ia adalah daripada makanan tambahan untuk penjagaan kulit dan penjagaan rambut, dan semua produk isi rumah, saya Shakleee-kan hidup saya.

Walau bagaimanapun, apabila saya pertama kali mula mengambil Shaklee, saya mengalami krisis penyembuhan- S ya mengalami batuk sehingga paru-paru saya meletup! Dengan kepercayaan dan keyakinan dalam produk Shaklee dan sistem imun saya sendiri, saya teruskan juga. Dan sekarang, saya mula menikmati masa, kesihatan dan kebebasan kewangan.

Sekali lagi saya berterima kasih kepada Dr. Shaklee untuk memberikan dunia yang terbaik, dan kerana membenarkan saya untuk benar-benar menikmati kebebasan dalam kehidupan. Terima kasih, saya sukakan anda, Dr. Shaklee! Dan saya cintakan ibu bapa saya untuk semua perkara yang indah mereka beri sepanjang hidup saya

Bagaimana Vivix membantu?

Resveratrol yang terdapat dalam Vivix telah dibuktikan efektif melawan pelbagai jenis kanser, sama ada pada peringkat menghindar mahupun peringkat rawatan. Kebolehannya menghentikan kenser berkait rapat dengan kemampuannya membezakan sel kanser dengan sel sihat.

Kebolehan resveratrol yang terkenal termasuklah kemampuan menghilangkan radikal bebas, mengaktifkan atau nyahaktif enzim penting gen, hormon dan kimia tubuh. Kajian menunjukkan resveratrol memberi kesan yang ketara kepada kanser yang berkaitan gen.

Sekiranya anda mengalami masalah seperti di atas dan ingin dapatkan Vivix, harga sebotol adalah RM 475. Namun, pada bulan ini ada PROMOSI HEBAT!!! Dan ini adalah BULAN TERAKHIR PROMOSI ini, jadi jangan lepaskan PELUANG KEEMASAN ini ye. Rugi sangat!

Dengan setiap pembelian TWIN PACK anda akan dapat:vivix-bottle

  1. PERCUMA KEAHLIAN seumur hidup
  2. HARGA VIVIX pada harga ahli dan jimat lagi 5%
  3. PERCUMA PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
  4. CASH BACK pada bulan depan

Hubungi Zarith 013-7510028 Sekarang juga untuk dapatkannya! Zarith akan berikan anda konsultasi Ekslusif agar kesan optimum akan anda perolehi dengan pengambilan Vivix ini

Anda juga boleh terus membeli Vivix secara terus di bawah ni. Hanya perlu klik dan pilih sama ada anda ingin membeli sebotol Vivix, atau TWIN Pack. Sekiranya anda mengalami masalah untuk membeli, hubungi Zarith 013-7510028 ye!

esell vivix

Zarith Sofia Ibrahim

Shaklee ID 914562

013-7510028

tonikajaib

Pengedar Sah Shaklee Seremban-Nilai ID 914562 Zarith Sofia Ibrahim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge