[Testimoni] Gula Turun Dari 14 Kepada 7.1 Dengan Vivix

Assalamualaikum

Statistik Kajian Kesihatan dan Morboditi Kebangsaan (NHMS) mendapati bilangan pesakit diabetes berumur 18 dan ke atas meningkat kepada 31% tahun pada tahun 2015 berbanding 15.2% pada tahun 2011.

Menakutkan bukan? Peningkatan yang ketara.

Dan ramai yang tidak sedar bahawa pesakit diabetes juga berhadapan dengan risiko penyakit jantung, darah tinggi dan juga kegagalan buah pinggang untuk berfungsi dengan baik.

Perkara yang berkait rapat dengan diabetes adalah pemakanan seharian kita. Minuman kopi yang sangat sedap diminum setiap pagi tu pun boleh mengundang bahaya.

Kalau zaman dulu, diabetes hanya dikalangan orang tua, tapi kini tidak lagi. Kawan Zarith yang sebaya pun dah menghidap diabetes ni sejak berusia 20-an. Bahaya diabetes ni, selain mengundang kematian pada usia muda, ia juga boleh membawa kepada ketidakupayaan kekal seumur hidup.

Cuba bayangkan kalau kita ni muda lagi, tapi bacaan gula dalam darah dah tinggi mencanak, apa lagi yang perlu kita lakukan? Dengan anak-anak yang masih kecil dan perlukan perhatian kita.

Nauzubillah..

Mari kita tengok bagaimana seorang penghidap Diabetes ini berjaya menurunkan gula darah tanpa ubat

16 Jan 2015: Morning. Pagi ni baru berkesempatan mencheck gula. Syukur turun. Dari 14 ke 9.3. Thanks

8 Feb 2015: Good Morning. Kadar gula turun lagi. Last check 16 Jan 9.3, harini 8 Feb. Ni hasilnya (7.1). Yang bestnya lagi pipi terasa gebu dan halus. Thank you.

Sekiranya anda mengalami masalah seperti di atas dan ingin dapatkan Vivix, harga sebotol adalah RM 475. Namun, pada bulan ini ada PROMOSI HEBAT!!! Dan ini adalah BULAN TERAKHIR PROMOSI ini, jadi jangan lepaskan PELUANG KEEMASAN ini ye. Rugi sangat!

Dengan setiap pembelian TWIN PACK anda akan dapat:vivix-bottle

  1. PERCUMA KEAHLIAN seumur hidup
  2. HARGA VIVIX pada harga ahli dan jimat lagi 5%
  3. PERCUMA PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
  4. CASH BACK pada bulan depan

Hubungi Zarith 013-7510028 Sekarang juga untuk dapatkannya! Zarith akan berikan anda konsultasi Ekslusif agar kesan optimum akan anda perolehi dengan pengambilan Vivix ini

Anda juga boleh terus membeli Vivix secara terus di bawah ni. Hanya perlu klik dan pilih sama ada anda ingin membeli sebotol Vivix, atau TWIN Pack. Sekiranya anda mengalami masalah untuk membeli, hubungi Zarith 013-7510028 ye!

esell vivix

Zarith Sofia Ibrahim

Shaklee ID 914562

013-7510028

tonikajaib

Pengedar Sah Shaklee Seremban-Nilai ID 914562 Zarith Sofia Ibrahim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge