[Testimoni] Ayah Bebas Diabetes Dengan Vivix Setelah Hampir 20 Tahun Menderita

Assalamualaikum

Kebanyakan dari ibu bapa kita yang dah berusia menderita diabetes. Ada yang mengadu pada Zarith ayah atau ibu mereka kelihatan sangat lemah, mata kabur dan tak berapa jelas, tangan kebas-kebas. Anak mana yang tak sedih melihat keadaan insan yang dikasihi begitu kan?

Begitu juga dengan Puan Anisah Abdullah yang ayahnya dah 20 tahun menghidap diabetes ni. Sebaik sahaja tahu tentang khasiat Vivix, terus beliau beri ayahnya cuba.

Vivix mengandungi Asid Klorogenik iaitu antioksidan paling banyak dalam semua jenis carrot. Asid klorogenik ini bertanggungjawab mengurangkan diabetes yang disebabkan oleh pengambilan kopi.

Mari kita lihat perkongsian dari Puan Anisah tentang ayahnya yang dah 20 tahun menghidap diabetes dan hampir didialisis

Testimoni vivix dan diabetes 2

Ayah saya adalah penghidap kencing manis sudah hampir 20 tahun. Bacaan gula dalam darah tidak pernah kurang dari 13. Hasil medical check up, organ dalaman ayah saya sudah berada di stage 4 dan perlu melakukan dialisis.

Selepas consume Vivix, bacaan gula dalam darah kembali normal, dialisis tak perlu buat dan doktor pulak ragu-ragu nak buat conclusion. Yang ayah bebas diabetes. Doktor macam tak percaya yang rekod kesihatan ayah seperti orang normal tanpa masalah diabetes.

Alhamdulillah

Sekiranya anda mengalami masalah seperti di atas dan ingin dapatkan Vivix, harga sebotol adalah RM 475. Namun, pada bulan ini ada PROMOSI HEBAT!!! Dan ini adalah BULAN TERAKHIR PROMOSI ini, jadi jangan lepaskan PELUANG KEEMASAN ini ye. Rugi sangat!

Dengan setiap pembelian TWIN PACK anda akan dapat:vivix-bottle

  1. PERCUMA KEAHLIAN seumur hidup
  2. HARGA VIVIX pada harga ahli dan jimat lagi 5%
  3. PERCUMA PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
  4. CASH BACK pada bulan depan

Hubungi Zarith 013-7510028 Sekarang juga untuk dapatkannya! Zarith akan berikan anda konsultasi Ekslusif agar kesan optimum akan anda perolehi dengan pengambilan Vivix ini

Anda juga boleh terus membeli Vivix secara terus di bawah ni. Hanya perlu klik dan pilih sama ada anda ingin membeli sebotol Vivix, atau TWIN Pack. Sekiranya anda mengalami masalah untuk membeli, hubungi Zarith 013-7510028 ye!

esell vivix

Zarith Sofia

Shalee ID 914562

013-7510028

tonikajaib

Pengedar Sah Shaklee Seremban-Nilai ID 914562 Zarith Sofia Ibrahim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge