[Testimoni] Setelah Setahun Pertuturan Tidak Jelas Akibat Stroke Akhirnya Sembuh Dengan Vivix

Assalamualaikum

Siapa yang tak sedih bila suami yang menjadi tunggak keluarga ditimpa stroke, hilang upaya untuk menguruskan diri sendiri, inikan pula hendak menguruskan keluarga.

Namun, berkat kesabaran seorang isteri yang ingin melihat suami sembuh, beliau telah memberikan suami yang dikasihinya Vivix.

Vivix yang mengandungi resveratrol membantu memperbaiki sel-sel dari akar umbinya (DNA nya). Mari kita lihat perkongsian beliau, bagaimana suaminya pulih setelah setahun mengamalkan Vivix

Saya Hafza Aein. Ini suami saya yang mengalami stroke pada April 2014. Doktor mengesahkan otak kirinya membengkak dengan cepat. hanya pembedahan pembukaan tempurung kepala sahaja yang dapat menyelamatkan nyawa suami saya. Saya bersetuju tanpa berfikir panjang kerana tiada pilihan lain.

Pada Mei 2014, suami masih lagi tidak sedar dan doktor memberitahu saya yang sel-sel otak dibahagian otak kiri telah mati dan ada 3 kemungkinan yang terjadi kepada suami. Sama ada tidak dapat mengingat siapa diri dia dan ahli keluarga, atau boleh mengingat tapi cepat lupa ataupun mengalami masalah pertuturan.

Alhamdulillah, Allah Maha Besar. Bila dia dah sedar dia masih lagi ingat akan kami sekeluarga. Cuma yang menjadi masalah bila setiap pertuturan dia menjadikan kami tidak faham. Mulai dari itu, saya cuba bagi VIVIX setiap malam dengan 1 sudu kecil dan berdoa setiap kali saya bagi pada dia untuk pulihkan sel-sel yang dah mati di otak dia sebab otak kiri merupakan otak untuk bertutur dan mengira.

Alhadmulillah setelah hampir setahun, saya berikan Vivix, pertuturan suami semakin pulih dan doktor pun puji suami nampak semakin berseri-seri dan makin banyak cakap. Suka saya bila doktor cakap macam tu.

Terima kasih shaklee telah membantu menyembuhkan suami saya dan keluarga. Terima kasih juga kepad upline saya yang memahami keadaan saya dan memberi cadangan ambil Vivix untuk bantu pulihkan suami saya

Sekiranya anda mengalami masalah seperti di atas dan ingin dapatkan Vivix, harga sebotol adalah RM 475. Namun, pada bulan ini ada PROMOSI HEBAT!!! Dan ini adalah BULAN TERAKHIR PROMOSI ini, jadi jangan lepaskan PELUANG KEEMASAN ini ye. Rugi sangat!

Dengan setiap pembelian TWIN PACK anda akan dapat:vivix-bottle

  1. PERCUMA KEAHLIAN seumur hidup
  2. HARGA VIVIX pada harga ahli dan jimat lagi 5%
  3. PERCUMA PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
  4. CASH BACK pada bulan depan

Hubungi Zarith 013-7510028 Sekarang juga untuk dapatkannya! Zarith akan berikan anda konsultasi Ekslusif agar kesan optimum akan anda perolehi dengan pengambilan Vivix ini.

Anda juga boleh terus membeli Vivix secara terus di bawah ni. Hanya perlu klik dan pilih sama ada anda ingin membeli sebotol Vivix, atau TWIN Pack. Sekiranya anda mengalami masalah untuk membeli, hubungi Zarith 013-7510028 ye!

esell vivix

Zarith Sofia Ibrahim

Shaklee ID 914562

013-7510028

tonikajaib

Pengedar Sah Shaklee Seremban-Nilai ID 914562 Zarith Sofia Ibrahim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge