[Testimoni] Usaha Dengan Vivix, Pesakit Stroke boleh Berjalan Kembali

Assalamualaikum

Ketika diserang strok, sebenarnya darah yang dipam oleh jantung tidak sampai ke otak untuk memberi oksigen. Ada yang kena serangan sewaktu tengah tidur, ada juga ketika memandu atau sedang berada di dalam tandas.

Tempat yang terkena serangan strok juga berbeza. Ada yang diserang seluruh badan, hanya boleh kelipkan mata sahaja, ada juga yang kena bahagian kaki sahaja, ada pula yang sebelah badan.

Apa pun yang berlaku, serangan strok akan menyebabkan pesakit menjadi rendah diri dan kecawa terhadap diri sendiri, kerana tidak boleh lagi melakukan banyak perkara terutamanya dalam pengurusan diri. Jadi, kaum keluarga hendaklah memberi sokongan padu kepada pesakit.

Jom kita tengok bagaimana seorang pesakit strok boleh berjalan kembali:

Assalam tini
Alhamdulillah..Pak sedara dah boleh jalan. Hanya Allah maha penyembuh. Alhamdulillah.. Usaha dan ikhtiar mesti kena buat..kami beri Vivix 3 atau 4 ml setiap hari. Bawa pegi fisio, bagi semangat dan galakkan dia berjalan. Kalau ada customer yang strok boleh cuba Vivix.. Selebihnya kita mohon pada Allah

Alhamdulillah, siapa yang tak gembira kan? Apabila satu nikmat yang Allah bagi itu ditarik balik, dan kita rasakan seperti tiada harapan lagi, tapi dengan asbab Vivix boleh membantu pesakit stroke ini.

Sekiranya ada ahli keluarga anda menghidap stroke, hboleh cuba mereka dengan memberikan Vivix. Harga sebotol adalah RM 475. Namun, pada bulan ini ada PROMOSI HEBAT!!!

Dengan setiap pembelian TWIN PACK anda akan dapat:vivix-bottle

  1. PERCUMA KEAHLIAN seumur hidup
  2. HARGA VIVIX pada harga ahli dan jimat lagi 5%
  3. PERCUMA PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
  4. CASH BACK pada bulan depan

Hubungi Zarith 013-7510028 Sekarang juga untuk dapatkannya! Zarith akan berikan anda konsultasi Ekslusif agar kesan optimum akan anda perolehi dengan pengambilan Vivix ini.

Anda juga boleh terus membeli Vivix secara terus di bawah ni. Hanya perlu klik dan pilih sama ada anda ingin membeli sebotol Vivix, atau TWIN Pack. Sekiranya anda mengalami masalah untuk membeli, hubungi Zarith 013-7510028 ye!

esell vivix

Zarith Sofia Ibrahim

Shaklee ID 914562

013-7510028

tonikajaib

Pengedar Sah Shaklee Seremban-Nilai ID 914562 Zarith Sofia Ibrahim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge