[Testimoni] Bebas Vertigo Selepas Mengambil Vivix

Assalamualaikum

Bagi penghidap Vertigo, kadangkala bumi ni rasa seakan berputar, berpusing dan memeningkan. Walaupun bila dah baring dan berehat, simptom itu masih lagi sama.

Ada yang sampai tidak boleh bercampur dengan orang dan perlukan tempat yang sunyi bagi mendapatkan ketenangan.

Penyakit ini seringkali ditafsirkan sebagai hilang kawalan keseimbangan badan akibat beberapa faktor, selain dari faktor usia.

Kebanyakan yang menderita penyakit ini adalah dari golongan berusia, namun ada juga golongan muda yang mengalaminya.

Mari kita tengok bagaimana seorang penghidap Vertigo ini sembuh sepenuhnya dengan pengambilan Vivix.

 

Mak saya vertigo, dah macam-macam.. Pergi sensei, homeopathy, hospital, masih tak settle.. Lastly saya bagi Vivix kat mak. Alhamdulillah selepas 3 botol mak dah sembuh dari vertigo. Sekarang mak maintain Vitamin biasa je. Kebas-kebas tangan mak pun dah kurang. Alhamdulillah

Seronokkan bila kita dapat bantu ibubapa kita kembali sihat. Alhamdulillah dengan asbab pengambilan Vivix secara konsisten, telah sembuh penyakit yang dideritainya sejak sekian lama.

Vivix adalah antioksidan terbaik yang dihasilkan dari gabungan 4 ramuan semulajadi terbaik dunia. Ia mengandungi resveratrol yang 10 kali ganda lebih dari yang lain. Kerana itu Vivix mampu memperbaiki sel-sel rosak dari akar umbinya

Sekiranya anda penghidap vertigo dan mahu bebas dari belanggu ini, dapatkan Vivix sekarang.

Harga sebotol adalah RM 475. Namun, pada bulan ini ada PROMOSI HEBAT!!!

Dengan setiap pembelian TWIN PACK anda akan dapat:cropped-vivix-bottle.png

  1. PERCUMA KEAHLIAN seumur hidup
  2. HARGA VIVIX pada harga ahli dan jimat lagi 5%
  3. PERCUMA PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
  4. CASH BACK pada bulan depan

Hubungi Zarith 013-7510028 Sekarang juga untuk dapatkannya! Zarith akan berikan anda konsultasi Ekslusif agar kesan optimum akan anda perolehi dengan pengambilan Vivix ini.

Anda juga boleh terus membeli Vivix secara terus di bawah ini. Hanya perlu klik dan pilih sama ada anda ingin membeli sebotol Vivix, atau TWIN Pack. Sekiranya anda mengalami masalah untuk membeli, hubungi Zarith 013-7510028 ye! Zarith sedia membantu anda 🙂

esell vivix

Zarith Sofia Ibrahim

Shaklee ID 914562

013-7510028

tonikajaib

Pengedar Sah Shaklee Seremban-Nilai ID 914562 Zarith Sofia Ibrahim

2 thoughts on “[Testimoni] Bebas Vertigo Selepas Mengambil Vivix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge