[Testimoni] Konsisten Mengambil Vivix Selama 3 bulan, Simptom Bell Palsy Pulih

Assalamualaikum

Terkejut bila bangun tidur tiba-tiba muka tak boleh gerak sebelah. Mata pun tak boleh tutup. Siapa tak takut kan? Penyakit pada saraf muka ini menyerang tidak kira usia. Muda-muda pun ramai yang kena.

Jom tengok perkongsian rakan kita tentang penyakitnya yang tidak diketahui puncanya ini:

Alhamdulillah

2 October 2015

Saya bangun sebelah muka dah jatuh.
Tak boleh senyum
Mata tak boleh tutup
Air mata mengalir macam menangis
Sakit
Rasa tegang je

Doctor sahkan saya diserang bellpalsy
bukan STROKE
tapi kelemahan sebelah otot muka

Saya di steroid

Punca UNKNOWN
Tapi maybe sebab saya menyusukan dan bersalin

Saya tidak mengambil sebarang steroid lagi selepas itu.

Consume SPECIAL DOSE Vivix
Dan consume
Omega Guard, B-Complex, Vitamin E, dengan extreme.

Saya juga menjalani fisioterapi

Alhamdulillah selepas 90 hari, saya diberi kesempatan SENYUM kembali

Share la, saya izinkan.
kalau ada ahli keluarga/ sahabat handai yang mengalami, berikansupport. Ia bukan mudah seperti dijangka.
Saya dan sahabat #bellpalsy sahaja yang tahu apa yang kami rasa

Alhamdulillah Vivix menjadi asbab untuk beliau sembuh. Vivix mengandungi Resveratrol 10 kali lebih hebat berbanding resveratrol yang lain. Ia bersifat anti-radang dan memulihkan sel dari DNA nya, iaitu dari peringkat akar umbinya.

Sekiranya anda mengenali sesiapa yang menderita bell palsy ni, boleh sarankan mereka mencuba Vivix ni. Harga sebotol adalah RM 475. Namun, pada bulan ini ada PROMOSI HEBAT!!!

Dengan setiap pembelian TWIN PACK anda akan dapat:vivix-bottle

  1. PERCUMA KEAHLIAN seumur hidup
  2. HARGA VIVIX pada harga ahli dan jimat lagi 5%
  3. PERCUMA PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
  4. CASH BACK pada bulan depan

Hubungi Zarith 013-7510028 Sekarang juga untuk dapatkannya! Zarith akan berikan anda konsultasi Ekslusif agar kesan optimum akan anda perolehi dengan pengambilan Vivix ini

Zarith Sofia Ibrahim

Shaklee ID 914562

013-7510028

tonikajaib

Pengedar Sah Shaklee Seremban-Nilai ID 914562 Zarith Sofia Ibrahim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge